Stafettdags!

Det vart något varmare idag på Engelbrektsstafetten än vad vi har vant oss vid men det gjorde inte så mycket. Det blev bra tider idag och väldigt fina placeringar. Speciellt för Åsa som sprang första sträckan för damerna i Dalaportens OL. Det hela slutade sen med en 1 plats för Dalaportens OL damer. Bra jobbat! Senad hoppade in i ett av Avesta OK:s lag i sista stund. Han sneglade annars lite på halvmaran idag som också gick där. Valet blev att springa i stafetten. Kul som tusan!

Vi tror att värmen tog ut sin rätt idag bl.a. så fick en deltagare åka ambulans efter loppet och en av våra många påhejjare påtalade också att värmen vart väldigt hård idag. Förutsättningarna är dock lika för allihop på banan. Om än är det så att just värme, det är en stor faktor när det kommer på tal. I vissa fall spelar det ingen som helst roll hur pass uppvätskad man än må vara. Man tar slut ändå. Det märktes rätt tydligt idag på många och i synnerhet de som sprang halvmaran. Alltså = JÄVLIGT BRA JOBBAT ALLESAMMANS!

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Engelbrekssommar2014

???????????????????????????????

En skön kvällsjogg fick bli nerjoggen. Vi har en vacker ”bakgård” och det är nog lätt att bli blind. Ikväll var den blåa himlen extra fin över sjön. Fortsatt varmt och ormarna verkar gilla läget…

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

I övrigt flyter träningen på som den ska. Snart är det dags för det stora provet. Det ser vi så klart fram emot. Det ska bli mycket spännande. Väl mött i Davos!

ps. För er som missade det fanns även ”kändisar” på plats för att se Stafett…ds.
???????????????????????????????

Annonser

2 thoughts on “Stafettdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s