Idre Dag 4 – Summering

Händelserika dagar med sköna vyer och människor i en ypperlig kombination. Sommaren 2013 sprang Dalaportens OL damer hem en andra plats i Vasastafetten (Åsa fick äran att hoppa in på en sträcka). Vinsten skulle visa sig vara en träningsresa till Idre för 10personer. Inget dåligt pris! Så med lite omstrukturering fick det bli en träningsresa med respektive och barn. Ett skönt gäng människor med olika mål och möjligheter.  

Bild

Vi valde att samla timmar ute. Sträckan spelade inte så stor roll alls, utan målet var backar upp och mycket tekniska partier. Det var inte svårt att hitta bra möjligheter till sådan träning där. Helt ärligt hade vi gärna stannat kvar en vecka till, eller två…

Ett pass som blev lite ”aha” var när Lisa drog ut oss på riktig obanad terräng. När fötterna lämnar stigen och går bara på i naturen… Först kändes det lite knepigt i mossan/ljungen. Sen ville fötterna bara ha mer och det flöt på.

Bild

Nu är det åter en ny vecka på gång med allt vad det innebär. Nästa helg blir det eventuellt lite snabba 5km som ska genomföras i Norberg. Engelbrektstafetten går av stapeln. På fredagen är det 5km och 10km individuellt. På lördagen är det Stafett 5 x 5km med föreningar, företag, ungdom och även halvmaraton för de som önskar varvlöpa fyra varv själv.

Svårt att beskriva vyer som måste ses. Lite mer bilder kanske hjälper! Svenska fjällen när det är som vackrast!

BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

10 thoughts on “Idre Dag 4 – Summering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s