Dag 2 – Möte med Snö och Björn

Bild

BildBildBildBildBildBildBildBildEn tidig morgon gav oss möjlighet att hinna med två pass. Första passet blev en topptur följt av leden upp mot Städjan. 1131möh. Väl uppe på Städjan var det snöblåst och rätt ofint. Vi matade trots ovädret på rätt bra och mötte andra löpare. Två av dem sa ”Nu kommer ni möta färskt björnbajs” Det stämde bra. Björnspår följt av oroliga renar. Vi pratade rätt högt och försökte mest tänka på annat än just ”möte med Björn”. Efter ett skönt pass på Städjan varva vi ner runt fjället intill. Över två timmars löpning och sköna vyer.

Efter en lunch och lite stughäng bjöd Lisa ut till en obanad terrängtur runt fjället. Vi blev åtta löpare som anslöt till detta och alla pinnade på bra över mysiga mossar. Vristerna fick jobba hårt, men sinnet njöt av fulla drag. Skönt med en duktig orienterare i täten som känner till omgivningarna. 11km senare klev vi trötta in i stugan…

Nu laddar vi om batterierna med mer mat och stughäng! Svenska fjällsommaren är underbar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s