Bruksleden Med Ett Tjog Trailare x 2

En chans att delta på ett event dök upp så här lägligt i Juni. ETK, Eskilstuna Trailklubb bjöd in till en skön dag på Bruksleden. Inbjudna klubbar var  Eskilstuna Trailklubb, Västerås Löparklubb och Westeros Trail Running Society. Givetvis fanns det plats även för likasinnade trailslukare som inte hade dessa klubbtillhörigheter. Målet för dagen var att ta sig an Etapp 7 & 8, motsols eller medsols. Ett annat alternativ var även milrundan som anordnats dagen till ära. Vid uppsamlingen visade det sig att bli ett gediget gäng som var sugna på skog och stig. Vi räknade aldrig med hörde siffran 40 stycken, så ett tjog gånger två. Det kan inte bli bättre!

Vi drog iväg motsols och fick Etapp 7 som första bit. Redan efter någon kilometer var vi ett trevlig gäng om fem stycken. Det rullade på fint över rötter och stenar. En skön dag med sköna människor. Lite klurigt var det ibland, då någon valt att vända på en orange pil. Tur att vi fick en karta med oss så risken att springa fel blev minimal. Efter cirka halva biten kommer första gänget i full fräs från andra hållet. Ett gäng som såg lika glada och entusiastiska ut som oss. Vi fortsatte vidare och mötte fler och fler gäng/par/enslingar. Alla lika nöjda och glada över skogensbuffé. För det är ju det vi ser det som: EN stor buffé av underbara dofter och intryck.

Innan, under och efter kunde alla deltagare testa på Tailwind Nutritrion Sweden.   Alexander hade dukat upp ett gäng smaker (och utan smak) vid mål/start och även en energistation mitt i sträckorna. Vi alla i mitt gäng testade på energin och verkade i regel nöjda med intaget mitt på. Ingen tycktes klaga på magtrubbel eller annat vanligt förekommande. Tummen upp!

Efter turen bjöds det på korv och annat dylikt för självkostnadspris. En vacker plats invid vattnet blev avslutningen på en mycket trevlig sammankomst. Ett skönt gäng skogsmänniskor i harmoni. Kan det bli bättre…

 

Tack till Kerstin, Niklas och Alexander! Plus alla andra sköna människor!

 

BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

5 thoughts on “Bruksleden Med Ett Tjog Trailare x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s