Vad hände?

 

Det är lite vemodigt att behöva vila efter ett lopp. Fast vikten av vilan och återhämtningen är värd ur alla synpunkter. Så vi har vilat lite sen Lida ultramarathon. Löpningen har varit i mindre dos och utan press. Styrketräning, rullskidor och MTB har varvats som alternativ. Nu är vi på banan igen och det är dags att möta upp. Lite fart varvat med tekniska stigar kommer denna vecka bjuda på.

Vi startade med farten. Det blev ett besök på Masbo IF. Innan intervallerna tog vi en skön runda ut mot Kolarbyn och doften av nyhuggen ved låg tät mellan träden. Fågelkvitter och kyliga nordanvindar mötte våra löpsugna kroppar. Väl på banan blev det lite olika val av intervaller. Senad körde 3000m – 2000m – 1000m. Åsa körde 400 x 5 – 1600m – 400m. Det är mycket lyxigt att ha tillgång till en 400 metersbana som ingen verkar använda. Idag träffade vi på två barnfamiljer med dess jyckar, de måste ha undrat.

Nedan finns det bilder från i kväll och den första bilden visar en ny produkt som vi ska testa på kommande långpanna. Vi har fått det utav AlexanderTailwind Nutitrion Sweden.  Det ska bli intressant att se hur våra kroppar reagerar på detta. Häng kvar så får ni första recensionen inom kort.

 

Bild

BildBildBildBildBildBild

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 thoughts on “Vad hände?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s