Klorofyll explosion i bomull

Vi begav oss inte ut till brasan igår. Det fanns Burek i ugnen och en skön film på gång. Utanför seglade vita hundöron ner från skyn. Tappra valborgsfirande gick med paraplyer ner till Fagerstas största brasa, vid Simbadet. Vi skrockade om att ungdomarna minsann inte kan småsupa i buskarna som förr. Polisen cirkulerade och verkade ha en lugn kväll. Skönt!

Så idag sken solen på den grön/vita gräsmattan. Målet för dagen var ut i skogen och möta stigar. Vi plockade på oss terrängskorna och drog iväg. Snö, lera, kvistar, träd, rötter, älgar och annat mysigt hann vi minsann se innan vi frös hem. För idag var det kallt och små ruggigt. I helgen går det en bibba tävlingar igen, allt i från långalopp till korta snabba. För att nämna några: Lidingö Ultra, Salzburg Marathon, Aros maraton, Björnlunken, Dalsland maraton, Gävle halvmarathon, Lejonbragden,  Sotelden terrängmarathon, Sunnemarahon, spring cross, Kanallöpet och en himmla massa mer. Vi har hittat ett lopp vi med… Kanske blir det så att Lördagenshelg snabbis går på annan ort. Millopp är ett bra komplement för att få igång kroppen lite.

Här kommer en liten bildserie på mötet med Klorofyll och Snö. Det blev åtta bra kilometer med varierat underlag. Tempot varierade friskt från 4min/km till 6min/km. Upp och ner, helt enkelt.

BildBildBildBildBildBildBildBildBild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 thoughts on “Klorofyll explosion i bomull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s