7 summits…

Det behövs utmaningar och press för att man ska utvecklas. Högbyn kändes på något sätt lättare att möta idag. Det kanske beror på vädret och det faktum att det gick alldeles utmärkt att springa idag utan några underställ. Skönt. Det börjar bli sommar och det är något som vi ser fram emot (- ormarna). Det är alltid spännande att möta något som man vet kommer vara svårt. Det tror vi beror på att man ständigt utvecklas då. Ens svagare sidor blir starkare, hårdare, snabbare. Att se sin egen utveckling är viktigt men det är minst lika viktigt att ha roligt och möta terrängen, skogen, leran, djuren på deras villkor. Ett steg i taget, ständigt framåt. Om ett par månader är det dag. Det kommer bli jobbigt men vi är övertygade om att vi kommer åka hem…rikare. Vi ser fram emot det!

Dagens ”7 summits”…såg ut så här…

Höjd i högbyn

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

???????????????????????????????

Annonser

4 thoughts on “7 summits…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s