Snärt på pungen

”Snärt på pungen” – Konsten att få sly att piska tillbaka, inget för veklingar.

Dagen började lite sorgligt med urnsättning av en kvinna som levt livet. En stark kvinna som rest land och rike runt med stor familj. Farmor fick en långt och spännande liv. Ett liv att se upp till.

Startmilen uteblev idag. Vi hade inget ork att stressa eller pressa. Innerst inne vet vi båda att farten finns där. Vi kommer plocka fram den till andra kommande lopp. Nu är det dags att vrida om nyckeln ett varv till. Hitta lösen till att lyckas öka mer och hålla kroppen i balans. Ständigt söka efter nya smarta pass för styrka, smidighet och snabbhet.

Vi ladda på med energi och drog ut till Högbyn för mera backar. Idag blev det sex vändor på stora rundan. Pulsen skenar vilt och svetten rinner frekvent ner i ansiktet. Idag sken vårsolen som en extra värmelampa och plagg efter plagg åkte av. Underlaget är fortfarande lite slitsamt och blött. Slyn växer på som värsta ogräset. Senad fick en rejäl smäll av en gren, mitt i grenen. Åsa stoltserar med sina nya Trimtex-skydd.

10014602_10151905014732924_1705486451278596669_n

Vi höll låda i 75min. Det var fina 75min med bra träning!

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????
Tack, Trimtex för dessa blå! Skyddar benen mot slyn.

Kort om veckan//
Träningen fortlöper och värt att nämna var passet i Avesta. Vi slöt samman med några från Avesta OK och Dalaportens OL.  Två av dessa skulle tävla på Startmilen och det var fartförberedande pass som stod på schemat. Det blev 200 meters intervaller på Avestavallen. Vi var sex stycken som alla var väldigt lika i fart. Riktigt peppande att få ett så samspelt gäng. Tror vi kan dra nytta av detta fler gånger.

Annonser

One thought on “Snärt på pungen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s