Parachuterun, Motståndslöpning

Det alternativ körs träning för fullt nu. Flera muskler får bekänna färg och stabila kroppar byggs. Löpning är givetvis den träningen vi brinner för, men för att utföra en god ikke energikrävande löpteknik kör vi styrketräning. Motivationen till träningen finns, så länge resultat visas om så än i små bitar.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????

Igår hamnade vi i snöyran. Det snöade från alla håll och flingorna var stora som tennisbollar. Lager på lager av kläder och ytterst en regn avstötande jacka (eller hur?). Efter 7 kilometer var vi båda helt dyngsura. När det var fyra kilometer kvar släppte Senad iväg Åsa. Senad var lite stel i låren sen 6H och Åsas ben ville bara hem. 15km på 1:13 kändes igår riktigt lätt.

En intressant detalj. Åsas nya jacka fick för sig att leka ”Parachuterun”. Hela jackan blåstes upp som en fallskärm och gav ett vindmotstånd av dess like. Frågan är nu, är  detta bra? Finns det någon som kör med Parachuter? Blir det ett bra resultat?  Åsa har tidigare kör mycket med motståndsträning i form av att dra däck med stenar i. Eller att ha sele på sig och något håller emot i en elastisk lina. (Btw. Om någon är intresserad av att dra däck? Så finns det vissa platser där vi gömt demför ändamålet.)???????????????????????????????

Nästa vecka drar en ny träningsperiod igång! Häng kvar och se!

krafo 

Inom kort kommer nästa recension av Rumble roller Beastie!

Den lilla hårda som gör ont!”

Annonser

4 thoughts on “Parachuterun, Motståndslöpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s