Sol i Las Palmas

En resume fran gardagens kraftprov. Hela veckan har det i praktiken varit blasigt och regningt i Las Palmas. Det sag aven lovande ut for denna dag, men det skulle visa sig bli veckans varmaste dag. Sista varvet pa Marathonloppet blev som i en gryta pa vissa gator. Senad fick inte chans att starta for att hans mage dragit at sig en bacill. Han fick inte i sig naring alls och var/ar mest matt.

Asa fick kanna pa hettan och varmen av bade publik och sol. Fin fina gator med laddade spanjorer och en peppande Senad (i vinterjacka!). ”Det ar for roligt att springa marathon, jag har inte hjarta att pressa mig an. Vill njuta lite av allt runt i kring”. Resultatet blev 3:34:02 och gav en 13 plats bland alla startande damer. Fyra i K-SEN och 175 av totalt 616 startande.

Kul notis! En 65arig dam slog varldsrekord. Hon ar numera snabbaste damen pa 50ar som nagonsin satt en tid pa marathon. Sug pa den karamellen!

Kul notis tva! Marathon loppen utomland ar mer avslappande och har en finare inramning an hemma. Spanska manniskor ma jaga tider men visar en fin hansyn och respekt mot sina medlopare. Inga sura miner har inte.

Kul notis tre!
Vi har nu fatt ett litet samarbete med norska Trimtex. Som vi ar valdigt glada over. Tack Mathias pa Trimtex i Sverige.

DSC05980 DSC05986 DSC06005 DSC06024

Annonser

4 thoughts on “Sol i Las Palmas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s