Året var 2013 & Start på 2014

Förra året var upp och ner. Som en skön melodi av glada och dåliga tjut. För att nämna lite trivsamma händelser: Barcelona Marathon (första testen efter en lång vila), Vansbro Marathon(Å: topp 10) , Black River Run(20miles Å: 1:a och 50miles S: 3:a), Vasastafetten(Laget 2:a), Terräng DM (Å: 3:a), Frövi loppet(Å: 1:a & S: 1:a), Säter Marathon, Karnevalsloppet(S: 1:a på 5km), Stockholm Halvmaraton(Farthållare), Salomon trail Falun (Å: 4:a) och ett fint avslut på Sylvesterloppet i Nora(Å: 5:a & S: 15). Pallplatser och fina topplistor men framför allt sköna upplevelser. Vi nämner lite mer äventyr: Puerto Mogan, Biokovo/Brela, Santa Maria Maggiore, mer Barcelona, Helsingfors, Kungsleden/Lindvallen, Säfsen. Sen kan vi skriva om skog och berg tills ni inte orkar lyssna mer. Bruksleden har erbjudit många fina mil i regn och sol. Vi tycker fler ska testa på Bruksleden!
136

???????????????????????????????

långpass20135

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

022

???????????????????????????????

biokovo10

biokovo7

vansbro-marathon-7

???????????????????????????????

Tråkiga saker finns såklart det också och de som tagit mest energi är: Ett ben med en spricka som inte ville läka. En lärdom av vikten av MAT, VILA och träna efter sin egen kropp.

Det här året startade vi med en tur på Bruksleden och fick en skön återhämtning från Sylvesterloppet. Vi har fortsatt pinna på lite lätt och även styrketränat en del. Idag blev det årets första långpass. Så pass långt att det får kallas mini Ultra. 42,4km och många sköna backar. Hela vägen var i stort sett backe upp och backe ner. En rejäl backe som gick från 121möh till 378möh… resten var mer som en berg och dalbana. Så fort vi slappna av så kom den en kulle följt av en utförslöpa.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Det här året har börjat!

Åsa har fått äran att testa produkter som finns på Krafosport. De utvalda produkterna är Rumble Roller, den populära Rumble roller Beastie och Trigger Massage Roller. Produkterna kommer testas i samband med löpträning före/under/efter. Ett inlägg kommer inom kort med en utförlig analys av Trigger massage roller.
För att beställa, läsa mer och kika in fler produkter klicka på länken.

??????????????????????????????? krafo

Annonser

5 thoughts on “Året var 2013 & Start på 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s