Formtestar vidare

???????????????????????????????Det formtestas kompisar inför det som komma skall. Det går bra för oss och det är väldigt roligt. Det känns också väldigt skoj att kunna komma iväg och få chansen att träna på ställen som Lugnet i Falun. Det kanske är tjatigt, men en stor eloge ska de ha. Fantastiskt fin anläggning. Där alla verkligen kan och får vara med. Oavsett nivå. Det tycker vi är extra skoj. Alla idrottshallar borde verkligen ta efter Falun. Minst en dag i veckan är hallen öppen för ALLA oavsett klubb eller mål. Inte en timme utan flera timmar! Den möjligheten finns inte överallt, även om hallar finns…

Dagens agenda styrdes av veckans händelser och vi formtestade i olika format. T.ex en 5-tusing under 20 minuter och sylvassa 2-hundringar som känns lätta. Vi tog chansen att filma lite för att se vad som går att korrigera. Det finns alltid teknik att slipa på och att filma sig själv är ett bra sätt att se felaktigheter (och bra saker…).

När vi satt i bilen på väg hem hamna vi i en diskussion angående bubbelvattnet från ICA. Ananas/Citrongräs smakar ljuvligt och likaså Svartvinbär. Slutsatsen blev att vi pratar vatten så som andra pratar finare viner. (Ibland är det lätt att välja)

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

När vi ändå är på ämnet mat & dryck så har det undrats på olika håll hur vi äter/dricker? Ibland ställs frågan till oss enskilt, men gemensamt för oss båda är att vi äter det som i folkmun benämns som ”vanlig mat”. Vi går inte på några dieter eller följer något liknande. Vanlig mat funkar bra. Man behöver inte konstra till det. Husmanskost från lokala restauranger fungerar även det (där är energiinnehållet ibland klent och extra mellanmål intas). Om det nu är så illa tvunget att gås på någon diet så kan vi rekommendera LFDS. Ljug-För-Dig-Själv. Alltså. Ät vad du vill så länge Du mår bra av det! Det enda markanta skillnaden mot andras kosthållning är att vi inte brukar alkohol. Ett fåtal gånger per år, ibland inte ens det. Smakerna finns även i annat som inte ger drogeffekt/drygeffekt.

???????????????????????????????

??????????????????????????????? Lite kul notering. Killen till höger i bild sa att han gör 200 meter på 23 sekunder. Vi får träna på! ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? 027 ??????????????????????????????? 029

Sista tre bilderna är tagna från filmen…

 

 

Annonser

4 thoughts on “Formtestar vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s