Träna smart, Ät rätt och våga vila!

”…det enda som blir
fel är om man gör
samma sak hela tiden…”

???????????????????????????????

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Regn och vind är det nya svart. Iallafall om man ska läsa in på väderleken dag för dag. Det gör oss inget. Förvisso lider vi med vinteridrottarna som inte får leka i snön. Det som de förlorar på just nu, är vi löpare vinnare utav.

Det är torrt och efter förra veckans otaliga vurpor på isen så är det skönt att det är barmark under fötterna igen. Vi trivs mycket bra i dåligt väder. Det är något rofyllt med det. Skogen skiftar färg. Vinden viner på ett annat vis och regnet kommer sällan rakt uppifrån. Snarare piskar det en från sidan.

Respekt i skogen är också fint. Runt om i våra skogar träffar vi emellanåt på motordrivna fordon. Idag träffade vi på två sådana som färdades på den uppmärkta skoterleden. All ära åt dem. De tog det väldigt lugnt och stilla, vek åt sidan och körde väldigt försiktigt. De såg ut att njuta av sin tur lika mycket som vi gjorde av vår.

Under en långt tid har det känts som att benen hittat sitt flyt och att det är dags att rasta dem rejält. Pass efter pass passerar. 31 dagar kvar. Mycket återstår att reda ut tills startskottet går. Vägen är långt och det finns inga genvägar…”Med realistiska mål och ett långsiktigt förhållande till träningen så kommer du ta dig dit du vill”.

Vidare under veckan så väntar på ett nytt besök för oss i Falun. Tillsammans med Anders kommer vi att fila lite till på farten och fram tills dess fortsätter vi vår lediga agenda med massor av träning. Det är viktigt att komma ihåg. All rörelse är bra rörelse och förnyelse i sin träning är något av det viktigaste som finns. Att aldrig någonsin bli monoton och stanna upp i träningen. Utan istället även variera sin träning och sina distanser. Till detta tillkommer vikten av vilan och energiintaget. Runt jul är det ypperligt att ladda batterierna för mer extrema pass. Mat i överflöd och vila/sömn i stora doser.

flera

Annonser

3 thoughts on “Träna smart, Ät rätt och våga vila!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s