Segt som sirap

Vi är inne i en tung period just nu. Träningsmässigt sätt så går det egentligen bra, riktigt bra skulle vi vilja påstå. Det är också som så att ibland kan det bli för mycket av det goda. Faktiskt! Och vila är något som är lika viktigt som den träning man genomför.

Nu är vi inte några supermänniskor. Vi älskar att träna och vi älskar vår idrott därför är det svårt att låta bli att träna. Det är en sorts passion och förälskelse som aldrig någonsin tar slut. Men…det är också okej att bli trött. Att känna sig utmattad och att längta efter en semester som i detta nu känns som en smärre evighet bort.

Med ett tempo som ständigt känns som 200 km/h så blir det också som så att den motor som vi så väldigt försöker värna ibland. Känner sig slutkörd och seg, seg som sirap. Genvägarna är många men hos oss finns det inga. Oavsett vad man har som mål, lång eller kortsiktiga så måste man vara så pass hängiven att man varje dag ger av sig själv. I synnerhet om man ämnar att tävla. Eller att klara utmaningar av olika slag. Vi avstår inte mycket som andra gör. Men, vi väljer noga våra vägar för att inte skada våra planer mot framtiden. Det finns och kommer alltid att finnas fallgropar. Alla hamnar där för eller senare. Vi tänker inte hamna där på grund av dåliga val och försök till genvägar. ”Det finns inga genvägar till framgång”  

Maple Syrup

För övrigt så finns det en längtan efter dessa vyer…DSC02575

Vi tränar på att bli starkare löpare. Uthålligare och tåligare. Fokuserade till max genomför vi noggrant våra pass i stadens bästa källare. Varvar kondition med tuffa styrkeövningar. Många blickar på de galna löparna blir det. Det bjuder vi på. För enligt oss är svett, tårar och slit den enda vägen.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

6 thoughts on “Segt som sirap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s