Formkurvan

 

Aktiviteten flödar från oss båda. Vi räknar dagar och ser delmål bli ”flermål”. Äventyret som komma skall är snart nära och vi gör allt som går för att skapa goda förutsättningar. Senad har lyckats bra med både mängd och fart. Variationerna är stora och banar goda möjligheter till fina tider. Åsa fortsätter köra aktivt med alternativträningen. Hon biter sig i läppen och visualiserar löpning i allt som utförs. Folk frågar och undrar en massa. Svar kan inte riktigt ges än, om vad kroppen hennes gör.

Som aktivt tränande göres normalt sett olika tester på kondition och styrka. Så gör även vi. Efter några veckors malande och tränande. Utförs ett mindre test för att se om kurvan går upp eller ner. Vi båda ligger just nu i god fas för kommande år. Senad tog ett fem milspass runt ett kuperat spår (ala 13varv). Det är sånt som gör pannbenet starkt och låren toleranta. Åsa testar farten och bränner av pass som egentligen inte borde vara möjligt.

Ibland är det skönt att ventilera och det görs bäst ute i friska luften…

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Vi puffar för att ALLA ska ha reflexvästar! Dessa är inköpta på XXL för 49kr.

Annonser

3 thoughts on “Formkurvan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s