Crno Brdo

Uppför och nerför. Svartberget. Här finns det möjligheter till finfin kuperad träning. Vilket kommer att vara välbehövligt för kommande äventyr. Vi gillar det. Att det går upp och ner. Man måste lära sig att det ibland tar emot och då är pannbensträning bra. Eller vad sägs om 13 varv på Eskiln som motsvarar 170 varv på en 200 meters inomhusbana. Det blir så där kolossalt grått och trist. Jobbigt och drygt. Men det är också en sorts kvitto. Ett kvitto på att det fungerar och att formen är där den ska vara. Vi tar ett steg i taget. På väg i rätt riktning. Den alternativa träningen är lika viktig som den reguljära. Planer på stordåd finns och vi ska framåt. Vi ska nå dit. Ett litet steg varje dag mot något stort. Något vackert. Något som strålar och som ger energi. För en stund kan man glömma allt vad fart heter och njuta av det enkla. Motvinden som piskar oss hårt. På den högsta av punkter står vi och blickar ut. Ett bra slut på en bra träningshelg.

???????????????????????????????

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

4 thoughts on “Crno Brdo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s