Långt dag 2

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Regnet hängde i luften redan från start. Det gjorde oss inget. Vi for iväg och hade räknat med att det skulle bli ca 29 km idag. Regn i sig är ett helt okej väderfenomen. Det gör inte så mycket men när det blandas med inslag av vind så blir det jobbigt. Det blir lite drygt. Likt sirap så tar det emot i varje steg. Fast ska det alltid vara lätt? Är det inte som så att det som inte dödar att det härdar?

Skillnaden mellan en motionär och en som innerligt, djupt bryr sig om sin idrott är viljan att genomföra varje pass. Oavsett svårigheter eller motstånd. Gränsen mellan vilja och galenskap är väldigt hårfin, som ni förstår. Så vi må vara onormala, tokiga och kanske emellanåt skvatt galna. Något annat sätt skulle vi inte vilja ha det på. Kalla oss vad ni vill, Vi älskar vår sport! Oavsett!

Svänger ni av Vad-vägen in på Sörbomsbacke finns en ”hemlig” grusväg som leder in i skogen. Där utlovar backar och skön skog. Grusvägen leder ut mot Djupkärra och kan göras till en längre sträcka om så önskas. Vi drog ”älgpasset” t/r och fick se en stor tjäder. Älgarna lös med sin frånvaro. 27km slutade passet på…

Annonser

5 thoughts on “Långt dag 2

  1. Novemberskog är kärlek! Lugnet som ligger över allting, den friska luften som på ett märkligt uppfriskande sätt bär med sig en lukt av ruttna löv och.. allting annat. Hoppas att ni slapp älglusflugorna fastän det inte var några älgar i närheten och fångade upp dem. Jag erkänner att jag blev lite rädd för de där läskiga flygfäna efter mitt första möte med dem.

    PS. Jag pinnar på för fullt för att göra er stolta på den där milen nu gav mig i present! 🙂 DS

    Gilla

    1. Det har du rätt i KaK! Vi tror att vi blev halv-attackerade av en tapper älgfluga men den vart nog inte så modig trots allt. Däremot så hördes det tjut hela vägen till Norberg pga en tjäder. Pinna på! det kommer bli kanoners! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s