It’s black in the dark

Just because it´s black in the dark
Doesn´t mean there´s no color

Dagarna blir ljusare i starten och mörkare mot slutet. Vi springer oavsett ljus, väder och omständigheter. I Tisdags drog vi ut mot Björnbackarna och rev loss ett backpass. Det regnade och var kolmörkt. En pannlampa la av och allt blev lite mer spännande. Intervallerna blev 10 x 100 meter (Tävlingsfart på 5km) med en lutning på 15%. Just där och då, var det lätt för oss båda. Nu två dagar efteråt har en av oss årets träningsvärk…

Efter en omotiverad onsdag där det kändes segt och drygt så stod han där 18 km senare och funderade. Regnet var skönt. Vi mötte en löpare på gymmet idag som pratade om just motivationsbrist. Senad pratade sen om att personen i fråga kanske hade varit mer motiverad om han bytt underlag (terräng). Låtit motståndet styra passet, inte fokuserat så mycket på farten. Det går att bli en bra och stark löpare genom klassisk ”myrträning”. 16.35 km senare, efter ett ytterst lerigt pass med massa av fint motstånd i nästan perfekt väder (regnet kom sen) så var allting mycket lättare.

Sen fick Källarn sig ett besök där fokus lades på bål och rygg. Fint… Hon som har träningsvärk var lite bitter och tog sina 95min till att piska en cykel. Det blev ett långt svettigt pass. Bernt kom och joyna en stund. Trevligt att prata bort lite tid om just löpning (nu cyklandes).

I helgen väntar äventyr! Många mil, många timmar…

nbg5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s