Ultrabrdo…vägen uppåt!

I ny form, ny tappning med massvis av energi och glädje har vi, Senad & Åsa kört igång den här gemensamma sidan. Ultrabrdo.com. Här kommer du finna massvis med sköna inlägg, bilder, videos, rapporter från tävlingar och träningar. Dagsformen kommer beskrivas på olika sätt.

Vår filosofi är att ju roligare man har desto bättre mår man. För oss är löpningen så pass mycket mer än resultat, tempo och placeringar. För oss är löpningen upplevelser och äventyr. Livet i symbios med naturen och glädjen i att ta sig från punkt a till punkt b.

Vi som skriver här är ett par som bor och för det mesta tränar ihop. Vår vardag består för det mesta av löpning. Alla distanser är av intresse med förkärlek för Ultralopp.

Säfsen 5

Annonser

10 thoughts on “Ultrabrdo…vägen uppåt!

  1. Skoj!!
    Ser fram emot att få läsa om löpsräventyr i min barndoms trakter. Jag längtar hem till skogen så det knakar ibland.. Hoppas få många tips om roliga och utmanande skogsäventyr jag kan prova på själv nästa sommar. Lycka till!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s